Raahen Kylmäniemen alueelle, aivan merenrantaan rakennetaan 10 huoneiston rivitalokohde, Asunto Oy Pauhapaatinpuisto. Huoneistot ovat nykyaikaisia ja varustelutasoltaan laadukkaita. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat toimivia ja tehokkaita. Nyt sinulla on vielä mahdollisuus vaikuttaa oman asuntosi suunnitteluun ja pintamateriaaleihin. Jokaiselle huoneiston ostajalle on varattu oma autokatos (erillinen hinta 5000 €). Osa huoneistojen ostajista pystyy ostamaan halutessaan kaksi autokatosta. Kaikki saavat myös ison erillisen ulkovaraston.

Rivitalokohteen on suunnitellut raahelainen pitkänlinjan arkkitehti Matti-Veikko Salo (Arkkitehtitoimisto Matti-Veikko Salo Oy). Rivitalokohteen arkkitehtisuunnittelun lähtökohtana ja visioina on ollut luonnon, valon ja merellisyyden huomioiminen rakentamisessa. Esimerkiksi lähes kaikki huoneistojen ikkunat on suunniteltu lattianrajaan saakka. Näin valo pääsee tulvimaan sisälle huoneistoihin.

Rakentaminen alkaa keväällä 2019 ja kohde valmistuu kesäksi 2020.

Huoneistoista on myyty 8, jäljellä on enää 2 huoneistoa. Tartu nyt mahdollisuuteen, ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sovi henkilökohtainen esittely.

Huoneistojen ennakkomarkkinointia hoitaa
Jaakko Kinnunen 050 328 4351
jaakkomarttianterokinnunen@gmail.com