Nyt poikkeusolojen aikana työhyvinvoinnin järjestäminen on jopa mahdotonta. Tarve yhdessäololle ja hyvinvoinnin tukemiselle ei kuitenkaan katoa Koronan aikana. Päinvastoin! Tästä syystä työsuojelutoimikunnassa lyötiin viisaat päät yhteen ja päätettiin järjestää työntekijöille piristystä poikkeusolojen keskelle.

Perjantaina Rakennus Miilukangas Oy:n työntekijät viettivät toisenlaisen iltapäivän. Tilaisuudessa muistettiin merkkipäiviä viettäneitä työntekijäitä, syötiin maittavaa Kirsi Ylisirniön valmistamaa ruokaa, naurettiin stand up- koomikon Lasse Oikarisen jutuille ja lopuksi kuunneltiin tärkeää asiaa työstä palautumisesta, josta meille puhui Teamsin välityksellä Työterveystalon Psykologi Petri Juujärvi.

Iltapäivän kohokohta oli Oululaisen Stand up -koomikko Lasse Oikarisen esiintyminen. Etukäteen tiesimme, että Lasse on tunnettu energisestä sekä heittäytyvästä tyylistään ja tämä todellakin piti paikkaansa. Lasse ei jättänyt jutuillaan ketään kylmäksi ja iloiset naurunkiljahdukset olivat mahtavaa kuultavaa.

Uskomme vahvasti, että tavoitteemme mieltä virkistävästä iltapäivästä toteutui. Paikalta poistui viikonlopun viettoon hyvin iloisia ja hymyileviä työntekijöitä.